IVALON TAKSIT OY – TAKSIKYYTIEN HINNAT

Tältä sivulta löydät yksityiskohtaiset tiedot taksipalvelumme hinnoista

  • Taksimatkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä, vuorokaudenaika, odotusaika, ajettu matka, siihen kulunut aika sekä matkustajien lukumäärä.
  • Taksimatkan perusmaksu on arkipäivinä kello 6 – 20 välisenä aikana ja lauantaisin, kirkollisten juhlapyhien sekä itsenäisyyspäivän aattona ja vappuaattona kello 6 – 16 välisenä aikana alkavissa kuljetuksissa 5,90 euroa.
  • Muulloin perusmaksu on 9 euroa. Avustamislisä 15,70 euroa.
  • Ennakkotilausmaksu 7,10 euroa voidaan periä silloin, kun kuljetus on tilattu vähintään 15 minuuttia ennen asiakkaan ilmoittamaa lähtöaikaa.
  • Tavarakuljetuslisä 2,80 euroa voidaan periä isokokoisten esineiden ja eläinten kuljettamisesta.
  • Odotusajalta peritään 47,04 euroa tunnilta. Odotustaksaa peritään auton odottaessa asiakasta tai liikkuessa poikkeuksellisen hitaasti esimerkiksi liikenneruuhkan vuoksi.
  • Ota yhteyttä ja soita!
TaksaluokkaHenkilöitäHinta euroa/km
I1-21,60
II3-41,91
III5-62,07
IVyli 62,23

Vaivatonta kuljetusta kilpailukykyisin hinnoin

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua ja vaivattomimman tavan siirtyä paikasta toiseen kilpailukykyisillä hinnoilla. Otamme taksipalveluissamme aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon. Meillä on vuosien kokemus taksipalveluista ja ryhmä- sekä tilausajoista.
Haluatko nähdä revontulet Lapin yötaivaalla? Me tiedämme, missä revontulet näkyvät parhaiten. Upeiden revontuliajojen lisäksi tarjoamme joustavaa lentokenttäkuljetuspalvelua matkailijoille sekä matkaryhmille Ivalon lentokentälle ja takaisin.

Tilatessasi kyydin Ivalon Taksit Oy:ltä voit olla varma siitä, että matkasi taittuu mahdollisimman sujuvasti ja ammattitaidolla. Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajat pitävät huolen siitä, että siirtyminen Lapissa paikasta toiseen on mahdollisen miellyttävää ja mutkatonta. Olemme käytettävissä kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Tiedätkö jo, milloin tarvitset kyytiä Suomen Lapsissa Ivalon ja Ivalon alueella? Soita ja varaa taksikuljetuksesi jo tänään ja koe taianomainen Lappi mahdollisimman mukavasti.Taksipalvelujemme hinnat näet yllä olevasta taulukosta, mutta älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meiltä tarjousta!

Tarvitsetko tilausajon?

Soita 0100 87 888
tai 050 468 2244

0100 puhelun hinta 0,82€/puh + pvm/mpm